Scroll to top

Sinds 1977 ontwikkeld Aqualisa al innovatieve kraanwerk van de hoogste kwaliteit op de Engelse markt. Onze visie: Een geweldige dage begint met een geweldige bad of douchemoment.

Hoe het allemaal begon

Onze reis begon met de introductie van de revolutionaire bimetalen, thermostatisch geregelde mengkraan, die het mogelijk maakte stabiele temperaturen te krijgen tijdens het douchen of baden.

’s Werelds eerste electronische mengkraan komt van bij ons.

Innovatie leiden door het te doen

Ons eerste succes inspireerde ons tot de uitvinding van ’s werelds allereerste mengkraan met elektronica waarmee de temperatuur direct en zeer nauwkeurig kan worden gemeten. Gelanceerd in 2001 waar wij talrijke nationale en internationale prijzen hebben gewonnen waaronder het befaamde Red Dot Design award.

Wij houden vast aan onze pioniersrol door te blijven innoveren

De slimme badkamer is voor vandaag

Onze nieuwste innovatie is een slimme mengkraan met spraakactivering en app control waarbij je vanaf vrijwel elke plek in huis je bad of douche kunt bedienen. Comfort en installatiegemak zijn één van de voordelen van een slimme mengkraan.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze website, gaat u akkoord met enkele gebruikersfunctionaliteiten van onze cookies.