Scroll to top

Totale controle

Maak kennis met de geconnecteerde mengkraan. Weet hoeveel je verbruikt om zo het waterverbruik te verminderen.

De App die je verbind met jouw badkamer

Ervaar totale vrijheid met deze slimme bad- en douchekraan van Aqualisa. Controleer vanop afstand het verbruik van elke gebruiker en zet een limiet in voor veilig baden.

Eenvoudig in gebruik.

Timer

Een druk gezinshuishouden?

Stel vooraf een timerfunctie in zodat iedereen de kans krijgt om te douchen. Geen geruzie meer.

Hou een oogje in het zeil

Met de app kan je jouw profiel koppelen aan die van een ouder zodat je vanop afstand een oogje in het zeil kan houden.

Je kan de tijdsduur en temperatuur controleren zodat je altijd met een gerust hart bij die persoon bent, ook al ben je aan de andere kant van de wereld.

Veilig

Laat je bad vollopen zonder telkens een oogje in het zeil te moeten houden. Doe gerust andere dingen of kijk rustig verder naar een film. Jouw kraan stopt op jouw gewenste diepte.

Iedereen is uniek

Creëer je eigen profiel en die van je huisgenoten. Je slimme kraan weet hoe je het liefste een douche of bad neemt. Stel je favoriete temperatuur tot op de milliseconde in.

Service op maat

Slimme toestellen geven niet alleen comfort, maar zorgen er ook voor dat wij er altijd kunnen zijn wanneer je het nodig hebt.

Is er iets dat je niet snapt of heb je een onderhoudsbeurt nodig?

Via de App kan je rechtstreeks met onze customer service chatten en wij weten precies welk toestel je hebt. Onze ambassadeur in jouw regio zal binnen de 48h voor je deur staan. A peace of mind niet?

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze website, gaat u akkoord met enkele gebruikersfunctionaliteiten van onze cookies.